Is de elektrische step van Zero legaal in België?

Jazeker, de steps worden standaard afgeleverd met begrenzing tot 25km/u en vallen onder dezelfde categorie als de elektrische fiets van 25km/u, ook hebben ze alle keurmerken voor gebruik in de EU.

Welke verzekering heb ik nodig als ik met een elektrische step wil rijden?

De meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen hebben dit standaard in hun familiale polis zitten.

Is de Zero step 100% aftrekbaar als ik de factuur inbreng op mijn firma?

Ja, zowel de BTW als de aankoopprijs kunt u 100% recupereren.

Kan ik betalen met bancontact?

Momenteel nog niet, maar zeer binnenkort wel.

Hoelang moet de step opladen, en kan dit sneller?

Dit hangt af van model tot model en varieert tussen 4 uur voor de kleine modellen en 14 uur voor de grote modellen zoals de 10X. Er is een optionele snellader beschikbaar voor alle 52V en 60V steps, waardoor de laadtijd gereduceerd wordt naar 5 uur. Je kan de 10X en 8X ook opladen door middel van 2 standaard laders.

Waar kunnen de steps getest worden voor aankoop?

We hebben een testcenter in het Antwerpse. Hier kan u onze Demo steps uitproberen.

Kan ik een periodiek onderhoudscontract afsluiten?

Jazeker, zo kan u zonder zorgen blijven rijden, in onze onderhoudscontracten zit automatisch een vervangtoestel bij eventuele garantiegevallen of grotere onderhouden.

Wat als ik een step online koop en betaal?

U heeft tijdens het bestellen de keuze uit 3 verschillende mogelijkheden om uw step te laten leveren of halen. Indien u er heeft voor gekozen om de step te laten leveren via bpost ontvangt u van ons dezelfde dag (indien u voor 12:00u heeft besteld) nog een trackingcode toegestuurd via email waarmee u uw zending kan volgen. Indien u heeft gekozen voor een ophaling of persoonlijke levering met uitleg nemen wij binnen de 24u met u telefonisch contact op om deze in te plannen.